10.000 m2 TUINBELEVING & INSPIRATIE   woe & do op afspraak  vrij & za zonder afspraak 09:00 – 17:00wisentweg 64 lelystad    0320 793000

Basalt specials

Naast een goed gebalanceerd terrastegel assortiment bestaat The Lava Collection uit een omvangrijke collectie van speciale elementen van basalt producten. Voor een complete afwerking in de tuin en rondom de woning. Met de verschillende basalt specials is nagenoeg elke oplossing denkbaar. Traptreden, muurafdekkers en opsluitbanden maken de tuin compleet. Elk terras of tuinwens is zo met The Lava Collection uitstekend te realiseren.

Bijzondere eigenschappen van basalt specials

Rijkere materialen dan wat onze planeet zelf voortbrengt zijn niet denkbaar. Zo ook als het gaat om het prachtige vulkanische gesteente waaruit The Lava Collection bestaat. Basalt is het meest voorkomende stollingsgesteente op aarde en boordevol ijzerrijke mineralen. Het materiaal is bijzonder hard, heeft een dichte structuur en is uitermate weerbestendig. Een terrastegel die altijd zijn kleur blijft behouden en niet krast onder alle outdoor omstandigheden. Kwaliteit op z’n allerbest.

Perfecte basis om te combineren

De natuurlijke basis van de Basalt terrastegels en de rustige kleurschakeringen zorgen ervoor dat de terrastegels uit The Lava Collection ideaal zijn te combineren met vele stijlen. Dit fraaie natuurproduct voorziet elk terras van een egale maar rijke uitstraling. Elk denkbaar tuinmeubilair of andere denkbare attributen en accessoires komen uitstekend tot hun recht op een terrasvloer van The Lava Collection. Bekijk hier de basalt tegelcollectie

Bezoek ons

Ervaar zelf het rijke karakter van The Lava Collection. Op onze locatie in Lelystad vind je een aantal bijzonder fraaie vormgegeven voorbeeldterrassen. Daarnaast staan wij je graag terzijde voor advies en het optimaal vertalen van je terras- of zelfs complete tuinwensen. Bij Bouwman Buitenleven tref je een team van ontwerpers en specialisten die samen zorgen dat elke ontwerp de juiste balans en signatuur kent in nauwe afstemming met jou als klant. Welkom bij Bouwman Buitenleven.